Hvem er vi?

Vi er et iværksætter- og samarbejdsmiljø - på tværs af faggrænser - med det fælles formål, at samskabe muligheder for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.

Det er meget vigtigt for os, at social ansvarlighed er gennemgående i de ydelser vi tilbyder – både alene og i fællesskab.

Vores styrke er, at kunne kombinere den høje faglighed i huset, til at optimere både egne tilbud, såvel som at samskabe nye tiltag og ydelser på tværs af vore tilbud - til gavn for samarbejdspartnere og udvikling af lokalsamfundet.

Besøg os

cordilhus-lokaler.jpgVi har 164 m2 at boltre os på fordelt på mødelokaler og butikslokale placeret i centrum af Kalundborg. Vi har både faste arbejdspladser og et antal flyverpladser med adgang til tekøkken og toilet.

Vi er ikke et almindeligt kontorfællesskab og brænder du for innovation og iværksætteri i en socialøkonomisk kontekst – så byder vi på en kop kaffe en og uforpligtende snak om hvordan du kan blive en del af CORDILHUS – velkommen!

Priser

Priserne for leje af en kontorflyverplads i det Socialøkonomiske Hus i Kalundborg er kr. 1.250 pr. md. og kr. 2.500 pr. md. + moms for en fast plads.

Bliv en del af Kalundborgs socialøkonomiske symbiose – kontakt enten Bent: Tlf. 23 47 20 22 eller Y-Camp/Henrik: Tlf. 40 23 37 93


Bent Kristensen
Bent Kristensen
Udlejer og psykoterapeut, Psykoterapi Kalundborg
Bent Kristensen er idemageren bag ideen om Det Socialøkonomiske Hus og er psykoterapeut med fokus på humanistisk klientorienteret samtaleterapi og familie- samt parterapi.
Henrik Lykke
Henrik Lykke
Grundlægger, Y-Camp
Henrik Lykke er grundlæggeren af og idemageren og iværksætteren bag Y-Camp, hvor unge på kanten af arbejdsmarkedet skaber egne fritidsjob og løser opgaver for lokale virksomheder og private.
Henrik Linde
Henrik Linde
Grundlægger, IT-Bilen
Henrik Linde er grundlægger af IT-Bilen, som servicerer virksomheder, skoler og private med IT-support samt rådgivning, reparation og daglig drift af IT.

Dorthe
Dorthe
Kasserer og projektmedarbejder, Y-Camp
Dorthe Hansen er kasserer og projektmedarbejder i Y-Camp og er ansat som fleksjobber.
Per Kjær Erichsen
Per Kjær Erichsen
Webdesigner, fleksjobber, Accobo Data
Per Kjær Erichsen designer og koder hjemmesider og udfører korrekturlæsning, oversættelser, miljøkortlægninger og meget mere for virksomheder, foreninger og private.
Kalundborg Kommune
Kalundborg Kommune
Overordnet samarbejdspartner, Kalundborg Kommune
Kalundborg Kommune er overordnet samarbejdspartner.
Kalundborg Turistforening
Kalundborg Turistforening
Samarbejdspartner, Kalundborg Turistforening
Kalundborg Turistforening arbejder for at udbrede kendskabet til oplevelser og seværdigheder i det naturskønne Kalundborg-område, som har en spændende historie og historiske steder.

Blank Image

Besøg os/ kontakt os

Kontakt os og få en aftale eller læg vejen forbi Cordilhus i Kordilgade 58, 4400 Kalundborg.
 

Kontakt os