Velkommen til CORDILHUS

- en betydningsfuld aktør i byens socialøkonomiske symbiose!

 

Hvem er vi?

Vi er et iværksætter- og samarbejdsmiljø - på tværs af faggrænser - med det fælles formål at samskabe muligheder for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.

Det er meget vigtigt for os, at social ansvarlighed er gennemgående i de ydelser, vi tilbyder – både alene og i fællesskab.

Vores styrke er at kunne kombinere den høje faglighed i huset til at optimere såvel egne tilbud som at samskabe nye tiltag og ydelser på tværs af vore tilbud - til gavn for samarbejdspartnere og udvikling af lokalsamfundet.

Besøg os

Vi har 164 m2 at boltre os på, fordelt på mødelokaler og butikslokale, placeret i centrum af Kalundborg. Vi har både faste arbejdspladser og et antal flyverpladser, med adgang til tekøkken og toilet.

Vi er ikke et almindeligt kontorfællesskab, og brænder du for innovation og iværksætteri i en socialøkonomisk kontekst, så byder vi på en kop kaffe og en uforpligtende snak om, hvordan du kan blive en del af CORDILHUS – velkommen!

Priser

Priserne for leje af en kontorflyverplads i det Socialøkonomiske Hus i Kalundborg er kr. 1.250 pr. md. og kr. 2.500 pr. md. + moms for en fast plads.

Bliv en del af Kalundborgs socialøkonomiske symbiose – kontakt Bent: Tlf. 23 47 20 22

hilsen fra alle os i cordilhus!

 


Mød os i Cordilhus!

Se her, hvem du kan møde

#
Se partner
IT-Bilen
Vi servicerer virksomheder, institutioner og skoler i Kalundborg området, og er samtidig en IT-skole. Vi har ansvaret for den daglige IT drift, samtidig med at vi underviser lærere og elever i brug af portaler, programmer og E-sport. Alle ansatte har det til fælles, at de har nedsat erhvervsevne.
#
Se partner
Psykoterapi Kalundborg
Bent Kristensen er psyko- og familieterapeut og er bosiddende i Kalundborg. Han tilbyder humanistisk klientorienteret samtaleterapi og familie- samt parterapi. Et terapeutisk forløb består af regelmæssige samtaler over en kortere eller længere periode.
#
Se partner
Y-Camp
Youth-Camp er lokale unge mellem 15 og 18 år, der sammen skaber fritidsjobs. Vi arbejder for at skabe jobs til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet og skabe gode løsninger for lokale virksomheder.

Andre tilbud i Cordilhus

Cordilhus har meget andet at byde på. Se blot herunder:

thumbs-up-shop-logo.png    Innovative lokale unge i et landsdækkende webshop-samarbejde!

Besøg Thumbs Up Shop og find fantastiske håndlavede unika og gaver, blandt målrettede produkter fra sociale virksomheder fra hele landet!

Se også mange af varerne samt en række lokale produkter i vores butik lige ved gågaden: Kordilgade 58 - 4400 Kalundborg - vi ses!

 

schacht-havepatrulje-logo.png    Havepatrulje i samarbejde med Schacht Hus & Have

Besøg Y-Camp's hjemmeside, hvorfra du kan tage kontakt til Havepatruljen og få os ud at hjælpe dig med havearbejde.

 


seneste nyhed
vær med! hjælp os med at hjælpe andre
#
Cordilhus, Det Socialøkonomiske Hus i Kalundborg, lancerer hjemmeside med henblik på at gøre Kalundborgs borgere og andre interesserede opmærksomme på tilstedeværelsen af gode, socialøkonomiske tilbud i huset.

Vi arbejder for at skabe muligheder for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet.

Det er meget vigtigt for os, at social ansvarlighed er gennemgående i de ydelser vi tilbyder – både alene og i fællesskab.

 

Kontakt os eller besøg os

 


Vi er en del af


Vi samarbejder med​​​​​

Kalundborg Kommune
Kalundborg Turistforening